Postexcavatòrix

El racó de l'arqueologia catalana.

VIIIena edició del Fòrum Auriga a Tarragona.

Els dies 17 i 18 de novembre de 2012 està programada la VIIIena edició del Fòrum Auriga a Tarragona, organitzada per la Revista Auriga i l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica. L’acte s’inclou en els actes de la Capital de la Cultura Catalana.

L’objectiu del Fòrum Auriga és ser un punt de trobada entre les persones que treballen pel llegat grecoromà a Catalunya des de diverses perspectives i des dels diversos estaments de treball.

Els interessats en realitzar una aportació, cal que presentin abans del 30 de juny els projectes o novetats que vulguin donar a conèixer, mitjançant el comunicat que podeu obtenir mitjançant a l’adreça electrònica:auriga@ccc.cat. Cal tenir en compte que les exposicions orals seran de 15 minuts de durada.

Font: Tribuna d’Arqueologia.

PD: Aprofito l’ocasió per a dir-vos que, degut a un error de configuració, les últimes entrades del bloc no s’han enviat via facebook, i per tant, no apareixen en a la nostra pàgina. Ja està arreglat. Espero que ara ho rebeu tot com ha de ser. Podeu consultar les entrades al twitter o directament al bloc. Disculpeu les molèsties.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: