Postexcavatòrix

El racó de l'arqueologia catalana.

Torna Playstories. Ara a la seu de Girona del MAC.

Inaugurada el passat 1 de juny, l’exposició Playstories, juga i aprèn amb els clicks, fa parada a la seu de Girona del Museu d’Arqueologia de Catalunya, on s’hi estarà del 2 de juny al 7 de setembre.

Imatge de dos clicks gladiadors

Amb PlayStories nens i adults es traslladen a la vida dels homes a la prehistòria, als contactes comercials de fenicis i ibers, als ritus de momificació de l’antic Egipte, a les guerres romanes… i fins i tot a l’època dels dinosauris. Perquè quan juguem el temps no hi compta.


PlayStories. Juga i Aprèn amb els Clicks
 està realitzada amb la col·lecció de clicks de l’Associació Somosclicks de Barcelona (www.somosclicks.org). Una associació de gent que ha decidit seguir jugant i mantenir viu el millor dels records de la seva infantesa. A l’exposició Play Stories han utilitzat part de les col·leccions per recrear amb tot luxe de detall diferents escenes de l’antiguitat.la realitat tampoc. Juguem per no res, per gaudir, per competir, per compartir. I, tot jugant, ens fem grans, i sovint ens oblidem del plaer que representa dedicar el temps a no fer res.

Ara el MAC Girona us convida a tornar a ser nens, a aprendre i a jugar amb aquests ninos que han format part de la nostra vida i que, qui sap si algun dia, no formaran part també d’un museu.

Font: MAC.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: