Postexcavatòrix

El racó de l'arqueologia catalana.

Reformes de format.

Bona tarda, arqueolòfils i arqueolòfiles,

Aquest cap de setmana he realitzat algunes modificacions de format i contingut al bloc.

A la pàgina de recursos he afegit els cercadors que la Generalitat té al seu espai Patrimoni.Gencat: el de jaciments i el de museus. D’aquesta manera, si busqueu alguna d’aquestes opcions ho teniu a mà. A l’apartat de legislació d’aquesta pàgina hi he afegit l’enllaç al Diari Oficial de la Generalitat, el DOGC. Allí hi podeu trobar la legislació catalana sobre qualsevol tema. L’únic problema és que si no sabeu ben bé quina llei o decret busqueu, us serà més difícil trobar-ho. Però per això ja hi ha el Google, que ens dona un cop de mà. Aquest problema també el té Noticias Jurídicas. Suposo que és quelcom comú en aquest tipus de cercadors, s’ha d’afinar bastant.

La pàgina que abans era “Difusió” ara és “Eines“. Bàsicament perquè el títol és més apropiat, ja que conté eines per a una optima difusió de continguts.

He reestructurat la pàgina de “Pàgines” per fer-la més clara i entenedora, i hi he afegit els enllaços a les webs i les pàgines socials de cada element citat.

La pàgina de llibres ara es diu “Biblio“. La direcció és la mateixa: https://postexcavatorix.wordpress.com/llibres/) i conté el mateix: biblioteques i llibreries, però el nom és, al meu entendre, més clar. Així, si la tenieu afegida als vostres preferits no us donarà problemes trobar-la.

Algun dia vull fer una pàgina on posar-hi els manuals i els llibres de referència de tants àmbits de l’arqueologia i la història com sigui possible. Mentrestant teniu els enllaços on anar a buscar el material. Això si, en format paper.

A “Activitats” hi he afegit la Tribuna d’Arqueologia, de la que us vaig donant informació puntual. Teniu un parell d’enllaços referents al tema.

He reactivat la pàgina d'”Entitats”. Hi ha part de les webs que hi havia a la secció de pàgines. Ara aquesta conté la informació i enllaços de les entitats i col·lectius que es dediquen a la difusió. Els museus estan a la secció d’enllaços.

Bé, doncs, fins aquí l’informe de les novetats i els canvis. Espero que us agradin. Essencialment la pàgina és la mateixa, però el contingut es va fent més complet i adequat.

Fins aviat!

Salut i pedres!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 3 Desembre 2011 by in blog, canvis, novetat, pàgina.
%d bloggers like this: