Postexcavatòrix

El racó de l'arqueologia catalana.

Suggerència : el món Wiki

Bona tarda, arqueolòfils!

Segur que coneixeu la Wikipedia, la famosa enciclopèdia en xarxa en la que qualsevol pot consultar i editar els articles que la conformen. Però potser no coneixeu els wikillibres (es.wikibooks.org/wiki/Portada) . És la iniciativa de MediaWiki per a elaborar llibres digitals amb la mateixa filosofia que la enciclopèdia: que col·labori tothom.

Us comento això perquè fullejant-ho vaig descobrir que no hi havia cap llibre dedicat a la història ni a l’arqueologia. Cap ni un. Ni tant sols hi ha un epígraf específic en l’apartat de ciències socials.

Des d’aquí m’agradaria animar-vos a aportar el vostre coneixement i temps lliure a investigar com es col·labora i a desenvolupar aquesta secció. També, ja que ve de pas, a ampliar, corregir i millorar els articles sobre història i arqueologia que hi ha a la viquipèdia. Crec que és una important feina de difusió, ja que molta gent la consulta com si fos un llibre, una enciclopèdia o la Paraula de Déu, i si ho diu la viquipèdia és que és cert. Part de la nostra feina podria ser difondre la realitat i la veritat històrica corregint i ampliant aquestes entrades.

Que n’opineu vosaltres?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 27 Octubre 2011 by in arqueologia and tagged , , , .
%d bloggers like this: