Postexcavatòrix

El racó de l'arqueologia catalana.

Novetats de la setmana : nous enllaços, canvis i advertències.

Aquesta setmana he fet algun canvi i he incorporat noves coses.

Canvis:
Com podeu veure, el format del bloc és diferent. He canviat la plantilla per fer-la més pràctica i còmoda. Ara tenim dues columnes laterals, una a cada banda, on he repartit les seccions que abans estaven en una sola columna. A l’esquerra hi teniu tots els enllaços i a la dreta els RSS i el botó de suscripció a les novetats per correu.

Novetats:
Hi ha dos enllaços nous: la pàgina de facebook de Tanit Difusió i l’hemeroteca de la Tribuna Arqueològica. Tenim també una pàgina nova: difusió.

Tanit Difusió és una entitat dedicada a la realització d’activitats de difusió del patrimoni històric i arqueològic des del vessant més didàctic. Tallers, visites guiades, i moltes coses més.

La Tribuna d’Arqueologia és un cicle de conferències sobre els descobriments i les investigacions arqueològiques més recents, promogut des del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

La nova pàgina nostra “Difusió” reuneix una breu descripció de les eines i les possibilitats que ofereix internet per a difondre la cultura i el patrimoni de manera ràpida, efectiva i barata. També inclou els gestors de continguts que podeu trobar i que ajuden a repartir la informació a cada canal sense haver de connectar-se a cada un per separat.

Advertències:
Si utilitzeu un iPad és possible que quan teclegeu la nostra direcció us presenti només els posts més recents en un format una mica curiós. No us preocupeu, és una acció propia del producte. Si us hi fixeu, a la part de baix de la pantalla veureu l’opció de veure la pàgina sencera. Cliqueu i us conduirà a la versió habitual d’aquest espai.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 22 Octubre 2011 by in blog, enllaç, format, novetat.
%d bloggers like this: